Wednesday, December 2, 2009

Misär

Den här dagen var ganska långt från en i mitt perfekta liv.

Den var kass redan innan den började, skulle man kunna säga. Innan jag skrämdes till liv av väckarklockorna drömde jag en extremt deprimerande dröm. Vi kan kalla den ett romantiskt drama med ett olyckligt slut. Ingen bra start på dagen.

Svinkallt ute.

Sen levererade jag inte direkt stordåd i 8 timmar, eller ens i de 7 timmar jag jobbade (stackars flexbank). Gick tidigare för att hinna köpa mer *trumvirvel* schampoo.

Svinkallt ute.

Köper schampoo*. Köpte en tröja och käkade skräpmat på McDonald's.

Svinkallt ute.

Hemma inspekterade jag garderoben för å leta rätt på något åtminstone något hyfsat uppklätt till företagets julfest på fredag. Misslyckades totalt. Känner mig extremt tvungen att handla kläder i morgon.

Läser några vilda diskussioner på internet mellan personer som "känner sig tvungna att rösta på SD" och personer som tillhör det som SD-röstare kallar för "PK-maffian". (Tyvärr verkar det väldigt svårt att få idioter (SD-röstare alltså förstås) att förstå att de är idioter, just eftersom de är idioter.)

Ångrar dagens tröjköp.

Går ut med soporna.

Svinkallt ute.

Halkar på en isfläck och skrapar sönder både ett knä och byxorna, på grund av att det var svinkallt ute. Ser att någon slängt en stor full plastpåse i komposten. (Se tidigare inlägg.)

Svinkallt ute.

Sätter mig och bloggar om allt elände.

Är på nåt sätt hungrig trots att magen är proppfylld av McDonald's-skräp.


Javäl, nu jävlar, eller rättare sagt, i morrn jävlar, så ska garderoben styras upp. Wish me luck.


*) Anekdot: Att besöka frisörer är kallprat i dess värsta form + Jag är världens sämsta på att kallprata = jag måste byta frisersalong lite då och då efter att jag sagt för många korkade saker. Börjar bli dags att byta salong nu.

No comments: