Wednesday, March 14, 2007

En positiv blogg!

Ja, jag gnäller ju hela tiden, så nu ska jag skriva ett helt jävla genomglatt inlägg, som bara handlar om saker jag gillar.

Låten "Värsta Schlagern".
Alltså, jag kan inte förklara det riktigt, men så illa är det. "och det är kärlek, och det är vindar, och det är ögon å dom tindrar, osv", det är ju helt underbart... Frågan är, om den hade varit med i tävlingen, hade den vunnit? Och varför var den inte med i tävlingen, egentligen? Nä, jag tycker inte The Ark var så bra. Tyvärr. "Juryn och folket tyckte lika bra, hurra!"... Varför har man fortfarande jury, om hela Eurovision Song Contest kan avgöras utan jury kan väl lilla Sverige kunna välja bidrag själv utan stöd av bildade personer? Eh, GLATT INLÄGG, var det, sorry...

Bond-låten i Casino Royale
Låten får mig att tänka på det helsköna introt som får mig att vilja fläska på en fet action-rulle i mitt hemmabiosystem. Synd att jag inte har något som helst i närheten av ett hemmabiosystem, WinAmp och ett par överdimensionerade hörlurar är allt jag har. Det i sin tur gör att jag genast inser att jag måste jobba lite om jag ska kunna ha råd till ett jävla skit, och sätter mig framför datorn och skriver några rader kod. Duktigt.

Resten av världen
Det finns 245 länder i världen. Det är iofs dåligt att jag inte har varit i särskilt många av dem, men det betyder att det finns väldigt många kvar att hälsa på i... Hurra!

Kattja Kaj och Bente Bengt
Världens bästa barnprogram. Jag skulle iofs inte vilja att mina barn såg det - lite rädd för att de skulle få psykiska men - men nu är ju inte det nåt problem. "Vad ska vi använda hunden till? En soffa, vilken bra idé!" (berättat av Lennart Jähkel)



...hade tänkt ta i med det tunga artilleriet nu men är inte riktigt i rätt sinnesstämning. Gokväll

No comments: