Monday, June 21, 2010

Arnold

Dagens film har denna beskrivning på IMDB:

"At the end of the century, Satan visits New York in search of a bride. It's up to an ex-cop who now runs an elite security outfit to stop him."

Varför utsätter jag mig själv för det här?

3 comments:

elli said...

Jag behöver hjälp. Jag håller ju som bäst på att spela igenom FFIX på PSP men det går dåligt. Det buggar och frågar hela tiden om jag vill avsluta spelet. Det kan jag leva med. Men nu har jag kommit till ett ställe där musiken fortsätter som vanligt men skärmen är svart. Har googlat ihjäl mig och de som använder emulatorer verkar komma runt det genom att rota i en massa filer. Hur gör jag för att komma till rätta med problemet på PSP? Har du någon aning? Har du råkat ut för det samma?

/Desperat tjej

elli said...

Ack och ve!
Efter som jag sitter på ett mobilt skitinternet och hantverkarna som ska aktivera mitt vanliga skiter i mig så är jag ju inte särskilt nöjd över att behöva ladda ner det igen. Men å andra sidan så kan jag nog låna mig ett snabbare internet i helgen.
Och jag har naturligtvis laddat ner det från fel playstationstore. Och har jobbiga svarta kanter. Men hänger det svenska ihop med det amerikanska på något sätt eller måste jag skaffa ett nytt konto och betala för det igen?
Och det suger. Att betala och få ett spel som ändå inte funkar.=P

Det buggar när en gubbe går från en scen till en annan. Då kommer meddelandet som frågar om jag vill avsluta spelet och det är även vid ett sådan tillfälle som det blir svart.
På samma sätt som de som har piratgrejer beskriver det.
Skivbytena ser förövrigt ut så att man trycker fram en meny och väljer skivbytet manuellt när spelet vill byta. Testade det också för att se om det hjälpte, men den sa bara att inget skivbyte hade begärts av spelet.

Trippelsuck!
Det enda man vill är att få spela i fred liksom.
Men tack så mycket för hjälp! =)

elli said...

Får prova att ladda ner det senare igen. Ja, man installerar på själva minneskortet. Jag köpte faktiskt ett nytt enkom för denna fantastiska händelse.
Men byta Playstationstore borde man ju gjort.
Undrar hur många användare de har med postnummer 90210 förövrigt. ;)

Mina svarta kanter är runt hela rutan. Jag har ställt in så att den ska visa som det skulle visats på tv:n typ.
Och 17 % på 80 timmar är ju ändå 13 timmar.
Ack och ve.
Tycker att det är så onödigt krångligt att hålla på och dela upp det sådär. Samma med Market för Android-mobilerna liksom. Varför kan man inte bara ha samma för alla!?

Buhuu...
Det är ju tre timmars färd till snabbt internet. Tre timmar man kunde spelat PSP på...