Wednesday, April 30, 2008

Life goes on

Jag vaknade i morse, och kom på en så jävla smart grej. Det var så smart, att jag lätt tyckte att det gjorde att jag kunde snooza en bra stund till. När jag vaknade en timme senare hade jag glömt bort vad det smarta var för nånting.

Nåja. Allting blir bättre, och ganska mycket fortare än vanligt dessutom. Fast när det är så fruktansvärt mycket som inte är bra, så känns det ändå som allt är precis lika dåligt som vanligt. Blä.

Närmaste målen:
- Sova
- Göra de sista testerna på exjobbet
- Köpa saker

Godnatt...

Saturday, April 26, 2008

Dags för ny mobil, tänkte jag

Jag tänkte att det vore en bra idé att undersöka om man kunde få en mobil lite billigare om man köpte nån som var bunden till nåt dyrt abbonemang med jättelång bindningstid samtidigt. Det verkar ju vara rätt poppis att göra så.

På de telefoner jag tittade på, oavsett abbonemang, sparade man verkligen inte en enda krona på att köpa en bunden telefon mot att köpa telefon och abbonemang separat. Eller jo, kanske nån hundring eller så. Varför köper folk bundna telefoner egentligen? Jag måste ha missat nåt. Om du har telefon med bindningstid och är nöjd med det, får du jättegärna berätta det för mig, jag är nyfiken. På riktigt.



Jag fick nyss ett samtal från "Radiotjänst i Kiruna". Det gjorde inget. Nån som vill sälja en tv?

Monday, April 21, 2008

En bra helg

Det känns bra. Vet inte riktigt varför, men...

...det är kanske för att det varit SOL! Flip-flop på (jo, det var kallt men det var det fan värt)

...det är kanske för att jag börjar se ljuset i tunneln, en tunnel bestående av att exjobba, deklarera, städa, en hel massa andra saker och generellt ingen fritid alls. Ska göra sista testerna på exjobbet i morgon innan det bara är skrivande kvar, och bokföringen och deklareringen är färdig - INTE bara att skicka ett SMS om man "bedriver näringsverksamhet". Tydligen ligger mina största intäckter på "Försäljning och legoarbete".

...det är kanske för att jag tittat på väldigt många avsnitt av Friends

...det är kanske för att jag (hundra år efter alla andra som vanligt) sett "Die Hard 4.0", som i och för sig var lite väl töntig ibland men som hade tillräckligt med action för att det inte skulle göra något.

...det är antagligen inte för att kassören på Hemköp ville jag skulle betala 1:50, med kort, för kassen jag glömde ta

...det är kanske på grund av "frånvaron av social interaktion", så jag glömt bort hur extra socialt inkompetent jag blivit på sistone

...det är kanske på grund av WikiHow.com, där man bland annat kan läsa om hur man har störst chans att överleva fall från hög höjd. Ett tips är att ha fallskärm, tydligen.


Bäst att njuta av sommaren innan det snöar igen eller nåt:

Wednesday, April 16, 2008

Repris

Men alltså, tolkade ni det förra inlägget på nåt perverst sätt så är det fan inte mig det är fel på...

Javäl, bara för att det här klippet försvann längst ner i mängden av videor i mitt första YouTube-spam, så får den här filmen ett alldeles eget inlägg.




Melbourne är så jävla fint, och det kommer fram så sjukt mycket bättre i denna än i någon av de där videorna med helikoptervyer över skyskrapor och reseprogramtjejer som pratar om multikultur och hur gammalt möter nytt. Fast det kanske bara är för att denna påminner mig mer om hur det kändes att bara gå runt i staden? Alla tycker kanske den är svintråkig och lika gärna kunde vara i Arboga?

Det blir kanske New York till hösten. Kommer det ta Melbournes plats i Jans lilla hjärta? Spänningen stiger.

Monday, April 14, 2008

Lite ventilering

Att vara jag, känns ibland lite som att ha en 72" plasma-tv, en svinbra stereo och alla bluray-filmer i världen - utan att kunna lura ut hur man får igång tv:n.

Hmm, ja, precis så.

Saturday, April 12, 2008

Youtube-knarkande

Jag vill också ha en sån låda, "huhä"


Helt enkelt en bra låt...

(Motorhomes "I wanna make you sing" fanns inte)

Vi behöver alla lite solterapi så här i det eviga jävla pissvädret. Att titta på Playa del Sol är min. (Och ja, det är kasst, men det ser ju så varmt och soligt ut...)


Livsfarligt, brings back too många minnen ("ååh, på en Boost bar fick jag mitt första kilo växel" och så vidare), och jag inser att jag såg mer av Melbourne på tre veckor än av Göteborg på tre månader. För övrigt en klockren jävla låt ("somewhere only we know").

Thursday, April 3, 2008

Mönnnndål

...där bor jag nu.


Dåligt:
Att hela lägenheten är jättegammal och jätteskabbig
Möglet i frysen
Att alla persienner är trasiga
Att man har hela 3 tvättider att välja mellan på lördagar
Den snorhöga hyran
Alla saker jag inte har

Bra:
Den där översta våningen de byggde till förra året verkar riktigt fin
Lägenheten är tre ggr så stor som min lägenhet i Karlstad
Man kan källsortera
Toknära till bussen, jättenära jobbet



Förrutom det är det inte så jättemycket alls som går bra just nu...