Thursday, August 30, 2007

Idag...

...såg jag på första säsongen av Riget/Riket/The Kingdom. Minus 10 minuter på det sista avsnittet eftersom det var en skabbig rip hittad på DC. Jaja, det kvittar, nästan lika underbart ändå, det har ALLT (framför allt Ernst-Hugo som underbar danskhatare). SE!

...började exjobbskursen. Genomsnittlig storlek på D-uppsatser är tydligen 121 sidor. TJOHO!

...såg jag denna, och tyckte det var roligt: Miss Teen USA 2007 - South Carolina answers a question

...öppnade Ikea. Det märker man på att de "utrett" (ha, ha) busshållplatser med soffor och taklampor.

...var jag helt övertygad om att jag höll på att bli blind. Tills det gick över.

Wednesday, August 29, 2007

Helt skadad

Här skrev jag en lång harang om hur jag drömde om att jag gjorde en bussresa i Ballarat och lyckades prata perfekt australiensk engelska med busschauffören när jag förklarade att jag glömt alla pengar.

Sen tänkte jag att folk nog redan har förstått poängen och tog bort det.

Jaja. Annars då? Dagens låt är "Eye of a Tiger" från Rocky 3, Internet Explorer suger, och jag har nyfunnen oro för att någon ska norpa det där minst tråkiga exjobbet mitt framför ögonen på mig i morgon när skolan startar.

Tuesday, August 28, 2007

Vad göra?

"Om jag skulle ta och jobba lite. Hmm... jag har bara två rätt så enkla saker kvar att göra, och det spelar ingen roll om jag gör dom nu eller om några veckor i vilket fall eftersom jag mest väntar på min kollega. Om jag skulle ta och titta lite efter nånstans å jobba om ett halvår? Äsch, skitlångt kvar. Jag kan börja om några månader. Om man skulle ta och kika på exjobbet då? Hmmm... Vad var det för förslag läraren skickade?

'Syftet med exjobbet är att utvärdera och förbättra användbarheten hos en open source-lösning för bla bla. I exjobbet ingår att göra en detaljerad analys av bla blas användbarhet, komplettera dokumentationen och att ta fram kompletterande moduler för att förbättra funktionaliteten.'

Oj vad roligt. Hitta nåt roligare? Njae, ingen större idé säkert. Jaja, då var det klart så länge. Om man skulle ta och städa då? Nope, rent och fint här. Träna lite kanske? Nej, alldeles för sent för det nu. Jag är ju skittrött nu ju dessutom. Spela lite tv-spel då? Nej men usch, då får jag bara dåligt samvete för att jag inte gör åt vettigt... Oj, nu började tv:n flimmra igen, bäst jag slår lite på den. Suck, jag behöver en ny tv... Hur ska jag få råd till det? Om jag skulle ta och jobba lite..." (börja om från början)



Ungefär så har mina senaste dagar varit...

Dessutom: MTV har blivit fulare, min golvlampa har gått sönder, Blood Diamond är svinbra, världen är jätteliten och dagens låt är "Push It To The Limit" från Scarface. Heja 80-talet!

Thursday, August 23, 2007

Angående Ikea

Nu är det inte långt tills Ikea öppnar. Ett Ikea i Karlstad kommer underlätta min plan att inreda min lägenhet precis som alla andra.

Inte för att en lägenhet som är inredd som alla andras är så särskilt roligt, men det är väldigt mycket roligare än en lägenhet som är inredd som min är nu...

Monday, August 13, 2007

Nyheter

"Ungdomar skolkar så mycket att de riskerar att hamna i drog- och alkoholmissbruk"

"Nä jag tycker inte dom ska höja priserna, då ska dom höja lönerna också tycker jag"

[Lindex-kund om att KappAhl vill köpa Lindex] "Ja det tycker jag verkar jättebra, de har ju samma typ av kunder"


Inte för att jag är så jävla smart heller, men så visar de mig inte i tv heller... =)

Sunday, August 12, 2007

Det är mycket som händer den här sommaren...

Johan och Kicki gifter sig, och de kommer leva lycklig i alla sina dagar.

Gloria och Will blir ihop. Till sist. (Det var lite skräll att det inte hände redan i Australien, men nu, ett halvår och en roadtrip i USA senare...)

David flyttar från Karlskoga till Gotland (via Edsvalla). Klart uppköp... =)

Emilia åker till Island en termin.

och så lyckades jag nästan glömma Jonny och Tiarnee, som just förlovat säg.

...

Men i Jans liv är allt precis som det alltid varit... =/ Eller nä, nu tog jag i lite kanske. Trots allt har jag ju tre (3) nya vänner på Facebook, och haft flera lyckliga förälskelser (tills jag vaknade och insåg att jag drömde), och så har jag ju mindre pengar än nånsin och så har min syster dumpat sin pojkvän, och så har ju min extremt desperata fattigmansinredning fått människor på gatan att tro att jag inrett hela mitt rum med post-it-lappar...

Nåja, andras lycka är bra mycket bättre än ingen lycka! =)

Sunday, August 5, 2007

Och så vidare

Jag har ett så spännande liv att det är sanslöst.

På dagen: Ser nån film, spelar gamla Red Alert, äter nåt. Lyssnar på Journey, bitpop och musik ur Guitar Hero. Stör mig på amerikaner som försvarar sitt sjukvårdssystem och folk som är nöjda med inte vill bo någon annanstans än i Sverige - utom "möjligen" Norge. Och förrutom de så flyttar alla utom jag till bättre ställen...

På natten: Drömmer om hur jag "buskör" runt på systemet på en elektrisk rullstol, råkar åka in i en hylla med svindyr whiskey och flyr från platsen.